Experten in ons vak

Onze expertise is uw voordeel.

Vakgebieden

Verkeer

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor de politierechtbank?

We horen graag uw verhaal, informeren u over de mogelijke sancties en brengen een overtuigend pleidooi voor een zo goed mogelijk resultaat. 

Wist u dat u wellicht recht heeft op een gratis advocaat via uw autopolis?

Letselschade

Bent u het slachtoffer van een ongeval in het verkeer of een arbeidsongeval?

We doen er alles aan om u te ontzorgen, zodat u zich maximaal op uw revalidatie kan focussen. 

In nauw overleg met u sturen we de medische expertise aan en zorgen we voor een grondige en uitgewerkte schadeclaim. U kan rekenen op échte bijstand, grondig werk en een verdediging met power

Bouw en aanneming

Als aannemer of architect is juridische omkadering van uw bouwproject cruciaal. Wij zorgen voor opmaak of review van sluitende contracten. We staan u bij tijdens onderhandelingen of geschillen, ook voor de rechtbank of in het kader van arbitrage. 

Ervaart u als bouwheer problemen bij een bouwproject? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzekeringen

Brand of diefstal in uw woning of bedrijf? Schade aan uw wagen? Overmatige burenhinder? Burgerlijke partij of benadeelde persoon? Samen met u onderzoeken we op welke manier uw juridische belangen maximaal kunnen verdedigd worden.

KMO

U gaat met passie voor uw zaak? Samen met u bouwen we aan het succes van uw onderneming

Pragmatisch en in nauw overleg zorgen we graag voor performante factuur- en contractvoorwaarden, nuttige overeenkomsten en bijstand in debiteurenopvolging. We denken maximaal commercieel met u mee!

Contracten 

We zijn graag uw partner voor het opstellen of reviewen van contracten, voor onderhandelingen of voor bijstand bij contractuele discussies.